Steur de webmeister een mailtje
Loeëte te koup veur de BBB loeëterie
Gelökkig
Niejaor !!
Prins Tim I
1. Naam: Tim Storer
2. Gebaortedatum: 2 juli 1976
3. Adres: Brandnetel 15 in Venlo
4. Aantal kilo's schoeën aan d'n haok: Lastig; op dit moment 79,4 kg, maar het streven is 73 kg. Maar dat streven heb ik al ruim een jaar.
5. Maot in de schoon: 42.
6. Miene schat: Mijn vrouw Ellen.
7. Kinder: Nick van 6 jaar, en Lize van 3 jaar.
8. Beroep: Het inkopen en verkopen van auto.
9. Mien auto: Dat varieert wekelijks, op dit moment een BMW 5-serie Touring
10. Sporte die ik aktief doot: Tennissen
11. Hobbies as ik waal ens tied heb: Skieen. Mijn grootste hobby mijn gezin! Standaard antwoord maar wel de waarheid.
12. Favoriete vakansieland: Oostenrijk in de winter, Spanje (Canarische eilanden in de zomer)
13. Mien aandeil in d'n hoeshald: Stofzuigen en af toe de boodschappen, echter wordt dat steeds minder omdat ik eigenlijk alleen maar ongezonde zaken meeneem. Zoals mijn vrouw aangeeft een kar met alleen maar troep.
14. Moeëjste Vastelaovesleedje: Same singe van Frans Pollux. Al moet ik zeggen dat onze eigen Dreejspanlied 'Törversriek kwant en sjiek' ook hoog op mijn lijstje eindigt. Stel die vraag na deze Vastelaovend nog een keer en waarschijnlijk staat dit nummer misschien wel op de eerste plaats.
15. Kwantste Vastelaovesherinnering: Er zijn er heel wat. Degene waar ik nog steeds aan herinnerd wordt is die van de 11-11 2009, na een middag het Vastelaovesseizoen inluiden in combinatie met was pils, trof ik thuis ons twee ruziende konijnen aan, die ik even uit elkaar wou halen, echter waren deze het er niet mee eens, met als gevolg een konijnenbeet in mijn vinger. Na telefonisch overleg met de huisartsenpost moest ik een tetanusspuiten laten zetten, echter mocht deze jongen niet meer rijden en was mijn vrouw aan het werk in het ziekenhuis. Dus een afspraak gemaakt in de avond zodat mijn vrouw mij kon brengen, die was erg blij om mij in beschonken toestand slapend op de bank aan te treffen, en met mij naar de huisartenspost te mogen gaan. Niet de kwantste herinnering maar wel een blijvende herinnering.
16. Ik heb eine haekel aan: Niet oprechte mensen.
17. Wao ik veur wakker gemak wil waere: Een portie bitterballen. De mensen die mij beter kennen zullen dit beamen.
18. As ik aan De Törvers dink, dink ik aan: Een gezellige Vastelaoves familie met feestvierders gesneden uit het juiste Vastelaovends hout.
19. Zoeë vier ik gaer Vastelaovend: In de stad met vrienden en familie, lachend en zingend met Vastelaovendsliedjes.
20. Mien lekkerste Vastelaovesbik: Als het uit het vetpannetje komt, vindt ik het prima.
21. Mien groeëte druim: kump weer oet: Die is eigenlijk al uitgekomen; waanzinnige vrouw, twee gezonde leuke kinderen, hoogheid bij de gezelligste Vastelaovends vereniging van Groot Venlo. Dus al met zijn er al wat dromen verwerkelijkt.